Inloggen

Login to your account

Username
Password *
Remember Me
A+ R A-

Management

Het departement Management biedt het noodzakelijke kader om de andere departementen toe te laten hun visie en doelstellingen te realiseren.

Haar werkgebied omvat:

  • zorg voor het gebouw, meubilair, toestellen e.d.
  • verantwoordelijkheid voor de zaal
  • verantwoordelijk voor de veiligheid (bv.: kindertoezicht, alarm, camera’s enz.)

Om dit te realiseren zijn er verschillende werkgroepen aktief.

Het bouwcomité gaat over alle praktische werkzaamheden die met het gebouw te zien hebben, met uitzondering van het schoonmaken. Ze omvat verbouwing (voor zover nog nodig) en aanpassingen, herstelling en “groot” onderhoud en verfraaiing (zoals schilderwerken …). en bv, keukenmaterieel, …), samengevat de werken voor loodgieters, metselaars, electriciens, dakwerkers, schrijnwerkers … En daarnaast “beheer” van de installaties zoals instellen van start- en stoptijden van verwarming, … , nazicht en keuring van verwarmingsketels, blusapparaten, rookmelders … en toezicht op de alarminstallatie.

De zaalverantwoordelijken zorgen dat de verschillende lokalen gebruiksklaar blijven (aanwezigheid van meubilair en opstelling ervan) in het bijzonder de achterzaal.

De keukendienst oftewel de “uitbating van de refter” betreft het voorzien van koffie en thee op zondag na de samenkomst en in de week bij bijeenkomsten van bv de senioren tot de culinaire activiteiten bij grote feestdagen zoals Kerstmis, huwelijksvieringen …

Het secretariaat gaat over een zeer brede waaier van allerhande papierwerk voor intern en extern gebruik.

De VZW L.I.CH.T. is de rechtspersoon die de CGO vertegenwoordigt naar de overheid. Deze heeft tot doel de nodige wettelijke organisatorische en financiële basis te verschaffen voor de werking van de Christelijke Gemeenschap Oudenaarde en haar opdracht en doel. Ze vormt de de financiële ruggegraat van de gemeente. Het departement Management houdt toezicht op de financiën van de VZW (die tevens de financiën zijn van de CGO), en het naleven van de wettelijke verplichtingen van de VZW (opmaken van financieel jaarverslag en begroting en neerlegging ervan bij de handelsrechtbank, ..).

Voor de werking van de VZW komt er regelmatig een algemene vergadering en raad van bestuur samen.

Tevens vallen onder dit departement ook de schoonmaakploeg, de veiligheidsgroep en het kindertoezicht.